Valaistussuunnittelu - Turku - Varsinais-Suomi

Huolella suunniteltu valaistus viimeistelee tilan kuin tilan

Valaistussuunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Valaistus vaikuttaa tilojen toimivuuteen ja on myös tärkeä sisustuselementti. Huolella suunnitellun valaistuksen avulla pystytään luomaan tiloihin erilaisia tunnelmia. Hyvin suunniteltu valaistus säästää myös ylimääräisiltä kustannuksilta.

Valaistus kotona

Kodin valaistuksessa huomioon otettavia asioita on useita. Valaistuksen tulee olla helposti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, keittiössä ja makuuhuoneessa on täysin erilaiset valaistustarpeet. Oikein suunniteltu valaistus helpottaa elämää ja luo tunnelmaa.

Valaistus myymälässä

Myymälöissä valaistuksella on suuri merkitys. Oikealla valaistuksella tuodaan tuotteet paremmin asiakkaille esille ja saadaan ne näyttämään parhaat puolensa. Huolellisesti suunniteltu valaistus tuo myymälälle kilpailuetua ja sillä saadaan lisättyä myyntiä. Korostusvalaistuksella saadaan asiakas kiinnittämään huomiota haluttuihin tuotteisiin. Valaistus vaikuttaa myös asiakkaan mielikuvaan myymälästä.

Valaistus toimistossa

Toimiston valaistuksella on suuri merkitys työntekijöiden hyvinvointiin. Oikea valaistus lisää viihtyvyyttä ja tehokkuutta.

Muiden tilojen valaistus

Olipa tila mikä tahansa, niin valaistuksella on suuri merkitys toimivuuden ja viihtyvyyden kannalta. Me suunnittelemme juuri teidän tiloihinne sopivan valaistuksen.

LED-valaistus

Kysy LED-valaistus vaihtoehtoa, niin suunnitellaan kohteeseesi energiaa säästävä LED-valaistus. Asennuksissa käytämme korkealaatuisia Oxson-ledejä, jotka ovat suunniteltu omakotitaloihin sekä teollisuuteen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!